Torty
Ciasta deserowe
Ciasteczka i wypieki

nowość!

Tort migdałek

Kategorie ,
Składniki: ŚMIETANKA, woda, cukier, masa JAJOWA, mąka PSZENNA, MIGDAŁY palone 3,8%, skrobia PSZENNA, skrobia ziemniaczana, żelatyna, MIGDAŁY 0,4%, emulgatory: E470a, E471, E472b i E477, syrop glukozowy, substancje spulchniające: E450 , E500 i E341, MLEKO odtłuszczone w proszku, białka MLEKA, sól, aromat migdałowy.
Wartość odżywcza w 100g produktu wartość energetyczna (energia) 1193 kJ / 287 kcal Tłuszcz 20 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 11 g Węglowodany 22 g w tym cukry 12 g Błonnik pokarmowy 0,7 g Białko 4,3 g Sól 0,30 g

Sprawdź nasze podobne wypieki

Odkryj smak dzieciństwa i tradycyjnych przepisów w naszej ofercie. Każdy kęs to powrót do najlepszych smaków i aromatów.

Tradycyjne receptury

Korzystamy z przepisów przekazywanych przez  mistrzów cukiernictwa.

Najlepsze składniki

Niezrównane smaki z najwyższej półki, którymi rozpieszczamy podniebienia.

Staranne wykonanie

Nasze produkty tworzymy z pasji, z dbałością o najmniejszy detal.
Głodny/a?

Pozwól nam ugościć Cię w naszym wyjątkowym stylu.