Cakes
Dessert cakes
Pastries and cookies

Tort Orzechowy

Kategoria
Składniki: ORZECHY WŁOSKIE 19%, woda, MASŁO, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory: E471 i lecytyna, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat, barwnik: karoteny], cukier, pasta orzechowa 7,6% [ORZECHY LASKOWE prażone, tłuszcz palmowy], białko JAJA, masa JAJOWA, ORZECHY ARACHIDOWE 3,8%, spirytus, mąka PSZENNA, żółtko JAJA, aromat, drożdże, substancje spulchniające: E500b i E450i, sól.
Wartość odżywcza w 100g produktu wartość energetyczna (energia) 2075 kJ / 501 kcal Tłuszcz 42 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 14 g Węglowodany 21 g w tym cukry 15 g Błonnik pokarmowy 2,6 g Białko 8,4 g Sól 0,13 g

Sprawdź nasze podobne wypieki

Odkryj smak dzieciństwa i tradycyjnych przepisów w naszej ofercie. Każdy kęs to powrót do najlepszych smaków i aromatów.

Tradycyjne receptury

Korzystamy z przepisów przekazywanych przez  mistrzów cukiernictwa.

Najlepsze składniki

Niezrównane smaki z najwyższej półki, którymi rozpieszczamy podniebienia.

Staranne wykonanie

Nasze produkty tworzymy z pasji, z dbałością o najmniejszy detal.
Głodny/a?

Let us have you
with exceptional taste.